Mi Pac

(1) Резултат

Филтри

От
От До
До
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти филтрите

вид

Не са избрани филтри

Резултати на страницата

Количество

от 1

Цвят:

тъмносин

Размер:

ONE SIZE

Mi Pac w Sizeer

Всеки любител на уличната визия знае, че модните аксесоари са ключът към успешната визия. Оригинална раница, чанта за кръст или футуристична мешка могат да придадат характер на всеки, дори и базов аутфит. Продуктите на марката Mi Pac предлагат уникален дизайн и високо качество в едно. За аксесоарите Mi Pac са характерни най-вече интересните десени и вниманието към детайлите. Обичаш да се отличаваш? Вземи продуктите с логото на Mi Pac и внеси малко цвят на градските улици!

Издръжливост и мода

Какви аксесоари на Mi Pac ще откриеш в интернет магазина Sizeer? Mi Pac предлагат най-вече култови раници. С какво се отличават? С уникална конструкция, внимание към детайлите и висококачествени материали. Раниците Mi Pac са изработени от издръжлив синтетичен материал, благодарение на което са устойчиви на променливите атмосферни условия, на дъжд и на сняг. Градската чанта с логото на Mi Pac има голямо основно отделение, в което ще се съберат всички твои аксесоари – книги, тетрадки и лаптоп. Джобчето в раницата ще осигури безопасност на телефона или таблета ти. Закопчаването с цип осигурява удобство и функционалност едновременно. Благодарение на предната преграда, всичките необходими дреболии винаги ще са ти под ръка. Регулируемите презрамки са гаранция за добро прилягане според твоите собствени нужди.

Изрази себе си!

В офертата на култовата марка Mi Pac ще откриеш и стилни чанти за кръст и функционални мешки. Благодарение на оригиналната графика и уникалните материали като велур и имитация на змийска кожа без проблем ще се отличиш на градските улици. Ако обичаш всички дребни вещи да са ти под ръка, избери удобните чанти за кръст. Регулируемият ремък осигурява идеално прилягане, а уникалната конструкция е гаранция за удобство в ежедневното използване. Търсиш лека чанта за всеки ден? Избери мешка с логото на Mi Pac. Леката и просторна мешка е подходяща за излет извън града, за училище, за работа и за тренировка. Изкуши се от оригиналния дизайн на Mi Pac и изрази себе си със Sizeer!

Сега разглеждаш: Mi Pac
Брой налични модели Mi Pac: 1

Върни се към категория: Марки