GET YOUR NEWS TOGETHER!

Струва си да получаваш съдържание от нас. Какво печелиш?

Супер отстъпка за абониране за бюлетина:
-10% при първото пазаруване;

Новини за уникални модели и за най-новите и лимитирани колекции на марките;

Информация за специалните акции, в които можеш да купиш маратонките на мечтите си с отстъпка;

Сигурност, че първи ще научиш за всяка промоция и разпродажба!

QUESTIONS & ANSWERS

No worries, това може да отнеме малко време. След като въведеш данните си във формата, изчакай около час. През това време трябва да получиш линка за активация. Няма го? Провери добре! Може да е в спама или в раздел Рекламни съобщения. Ако и там го няма, попълни формата още веднъж или се свържи с нашия Център за обслужване на клиенти.

Индивидуалният код за отстъпка е еднократен и е с валидност 48 часа от момента на получаване. Организирай се с шопинга, преди кодът ти да изтече!

Не, еднократният код за отстъпка за абонамент за бюлетина не се комбинира с други промоции и специални акции. Ако искаш да се възползваш от няколко различни специални оферти, направи отделни поръчки.

Най-вероятно избраният от теб продукт е в промоция с по-голяма отстъпка от тази за абонамент за бюлетина. За да се върнеш към по-изгодната за теб промоция, изчисти кеша на браузъра си или направи поръчка в режим „инкогнито“ в браузър Chrome, Firefox и Microsoft Edge.

Разбира се. Но на твое място, не бихме го направили, освен ако не обичаш да пропускаш информация от първа ръка за супер промоциите и лимитираните серии на любимите марки. Your choice! Ако решиш да се отпишеш, това не е трудно. В края на всеки имейл ще намериш линк, който дава възможност за автоматичен отказ.