Препарати за грижа за обувките

(3) резултати

Филтри

От
От До
До
Изчисти
Изчисти
Изчисти филтрите

вид

Не са избрани филтри

Резултати на страницата

Количество

от 3

Цвят:

VÍCEBAREVNÁ

Размер:

ONE SIZE

Цвят:

VÍCEBAREVNÁ

Размер:

ONE SIZE

Цвят:

VÍCEBAREVNÁ

Размер:

ONE SIZE

Грижа за обувките – импрегнанти и препарати за почистване

Вече имаш мечтаните маратонки? Сега трябва да се погрижиш за тях, ако искаш да ги носиш възможно най-дълго и те да впечатляват със своя блясък! Може би си много привързан към обувките, които носиш отдавна? Удължи живота им и се погрижи да изглеждат прекрасно дори и след няколко сезона. В Sizeer знаем, че маратонките трябва да бъдат уважавани и ще ти споделим ценен съвет: Respect your shoes! Как най-добре да уважиш добрите сникърси? Трябва да се погрижиш за тях! Разгледай избраните от нас качествени препарати за грижа за обувките.

Най-напред: импрегнация

Импрегнирай новите си маратонки преди да тръгнеш с тях по улиците, за да ги покажеш на света. Това ще ги предпази от влагата и мръсотията. Довери се на изпитани импрегнанти, избрани от екипа на Sizeer. Dirt Blocker Empire е създаден от неинвазивни съставки за деликатни повърхности, благодарение на което могат да се използват и върху предмети с мембрани. Те предпазват до 6 седмици. Timberland също има свой собствен препарат. Тази фирма определено разбира от обувки! Избери Balm Proofer на култовата американска марка и се довери на качеството с известното лого с дръвче.

Чистотата на първо място!

Не забравяй редовно да почистваш маратонките си. Ти най-добре познаваш нуждите им. Избери почистващ препарат в зависимост от материала, от който са изработени. Един препарат ще става за велур, а друг – за лицева кожа. В Sizeer сме подготвили богата оферта от препарати, които ще ти помогнат да запазиш обувките в идеален вид. Избирай от реноватори, пяни за почистване и шампоани от реномираните марки Bama и Empire. Когато почистиш маратонките с правилните средства, трябва да се погрижиш и за техния аромат! Заложи на дезодорант за обувки Bama или Empire и се радвай на незабавно чувство за свежест, тези препарати имат и антибактерийни свойства. Обувките ти ще го оценят!

Удобно пазаруване онлайн

Какво отличава офертата на Sizeer? Най-вече всички модни, практични предложения, които идеално ще се впишат в твоя оригинален стил. Ела при нас и виж какво сме подготвили специално за теб. Не обичаш тълпите в мола? Много добре! Пазаруването в онлайн магазина Sizeer е удоволствие, което можеш да си доставиш без да излизаш от къщи.

Сега разглеждаш: Препарати за грижа за обувките
Брой налични модели Препарати за грижа за обувките: 3

Върни се към категория: Аксесоари