Asics

(3) резултати

Филтри

От
От До
До
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти филтрите

вид

Не са избрани филтри

Резултати на страницата

Количество

от 3

244,99 лв.

149,99 лв.

Цвят:

черен

Размер:

44

249,99 лв.

89,99 лв.

Цвят:

многоцветен

Размер:

37

64,99 лв.

Цвят:

син

Размер:

40,5

Спортни обувки Asics в Sizeer

Марката Asics се свързва най-вече с обувките за бягане. Обувките на тази марка се радват на изключително признание сред спортистите. Това се дължи на напредналата технология и висококачествената им изработка. Избирайки маратонки на Asics можеш да си сигурен, че купуваш оригинален и изпитан продукт.

Кратка история

Японската фирма е основана на 1 септември 1949 г. В началото работи под името Onitsuka Co. Ltd. Нейният основател е Кихачиро Оницука. Първоначално фирмата произвежда най-вече обувки за баскетбол. С годините разширява офертата си с нови модели за отделните олимпийски дисциплини. Обувките, произвеждани от фирма Onitsuka, все по-често биват наричани „Tigers“. В края на 70-те години в резултат на сливането на Onitsuka Tiger и GTO JELENK е създадена Asics Corporation. Името на марката не е случайно. Това е съкращение от латинската сентенция „здрав дух в здраво тяло“. Идеята на фирмата е да подпомогне спортистите в тренировките и да им даде възможност да жънат успехи в различни дисциплини. Сега Asics се свързва най-вече с големи събития като маратоните в Ню Йорк или в Париж.

От обувки за бягане до удобни лайфстайл обувки

Обогатихме офертата на магазина Sizeer с обувките на тази популярна фирма. Отговаряме на твоите нужди, затова при нас ще откриеш маратонки на Asics, които съчетават рънинг профил и модерна улична елегантност. Предлагаме изключително популярните модели Gel-Lyte III и Gel-Lyte V. Големият избор от цветове и висококачествената изработка със сигурност ще допаднат на тези, които ценят удобството и интересния дизайн. Феновете на маратонките ще изберат идеалния модел за своите нужди.

Сега разглеждаш: Asics
Брой налични модели Asics: 3

Върни се към категория: Марки